Infosessie Etex

  Wat meer informatie over de dag zelf:   Om te starten voorzien we een lekker ontbijt.   In deze infosessie zullen verschillende topics van Promat én toepassingen van Siniat besproken worden. Promat topics: Regelgeving rond brandveiligheid – begrippen Efficiënte compartimentering Structuurbescherming Siniat zal de volgende toepassingen toelichten: WAB – Wet Area Board La Dura […]

Ventilatie (Sanutal)

Wat meer informatie over de dag zelf: Om te starten voorzien we een lekker ontbijt. In deze infosessie zal Sanutal ventilatie in het algemeen toelichten. Verder zullen ze ook een uitleg geven over specifiek de ventilatie unit zelf, hoe hij juist werkt en andere producten.

EPDM – Infosessies 2023

De infosessie is opgesplitst in meerdere delen, waaronder een gedeelte theorie. Hierna gaan we praktisch aan de slag met de EPDM-producten van Mawipex. Op enkele uren tijd leren we je stapsgewijs hoe je EPDM kan leggen.   Er wordt ook een foodtruck voorzien om de honger te stillen. Zien we jou dan?

Ursa – Infosessies 2023

Wat meer informatie over de dag zelf:   Om te starten voorzien we een lekker ontbijt. Wat er aan bod komt? In een interessante presentatie zal Ursa hun producten voorstellen. Hiernaast komen ook topics zoals brandveilig isoleren en circulair bouwen aan bod.

Gyproc – Infosessies 2023

Wat meer informatie over de dag zelf: Om te starten voorzien we een lekker ontbijt. In deze infosessie zal Gyproc oa de topics brandveiligheid en akoestiek aanhalen. Ook zullen ze algemeen spreken over droogbouw en de toekomst daarvan. Andere hot topics zoals duurzaamheid en circulair bouwen komen ook aan bod. Zien we jou dan?

DeWalt Experience Day

Wil je graag de handen uit de mouwen steken en de machines van DeWalt testen? Specifieke vragen voor onze experts? Interesse om dankzij promoties “Buy more, get more” je slag te slaan? Kom langs op de DeWalt Experience Day!      

Omnicoll – Infosessies 2022

Om te starten voorzien we een lekker ontbijt Deze boeiende infosessie bestaat uit 2 delen: Eerst zal expert in vloer- en tegellijmen Omnicol een interessante uitleg geven over het productassortiment. Wat kan je hier verwachten? Daarna staat er een demosessie over epoxy voegen op de agenda. Zien we jou dan? Omnicol voorziet ook een speciale […]