Samen werken

Uniconstruct wordt aangedreven door een selectie van zelfstandige vakhandelaars, historisch gezien, elk met hun eigen specialisaties en expertises. Door deze vakkennis met elkaar te delen, is elke Uniconstruct-partner uitgegroeid tot een kenniscentrum, met als doel het professionele aannemersbedrijf en de vakman met advies en producten te ondersteunen in elk nieuwbouw-of renovatieproject. Van funderings-, ruwbouw- en betonspecialiteiten, over dak- en gevelmaterialen tot en met vloer en afwerkingstoebehoren. U vindt het advies en de producten bij de Uniconstruct partner per regio. Voor de regio Limburg is “Jansen Bouwprofessional” uw gewaard UC-lid.

 

Kwaliteit en prijs

Een hoge kwaliteit en de allerlaagste prijs gaan helaas niet altijd samen. Omwille van onze focus op u als professional zal Uniconstruct steeds kiezen voor een hoge kwaliteit. Binnen deze kwaliteit streven wij er echter naar om u de beste prijs te kunnen bieden, maar nog wel steeds met het juiste advies en de gepaste service. U en uw klant houden van correct afgeleverde opdrachten. Daar ondersteunen wij jullie in met de correcte service, kennisoverdracht en materialen.

Op uw maat gemaakt

Alle Uniconstructvestigingen delen hun gemeenschappelijke visie in een zeer ruim assortiment van kwalitatieve materialen. Een assortiment dat gegroeid is uit jarenlange ervaring en contact met u als professional. Deze zijn gebundeld in uitgebreide catalogi die beschikbaar zijn in onze vestiging. Bekijk onze producten ook online op www.uniconstruct.be.