De huidige EPB-eisen vragen voor zowel nieuwbouw als doorgedreven renovatie om een ventilatiesysteem te plaatsen.

Wij leveren alle systemen, verbruiksmaterialen, gereedschappen en machines om een gebouw energiezuinig te maken, zodat deze voldoet aan de geldende EPB-normen. Denk daarbij aan alle vereiste isolatiematerialen maar ook aan een volledig ventilatiesysteem. Of het nu over Systeem C of D gaat, ook wij hebben onze specialisten die hier bekwaam in zijn.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste normen, regelgeving en nieuwigheden op het gebied van energiezuinig bouwen en ventileren.

Naast ventilatie ligt ook ons vloerverwarmingssysteem volledig in lijn met de actuele EPB-normering. In tegenstelling tot de traditionele vloerverwarming, bieden wij een revolutionair, zeer energiezuinig en plaatsvriendelijke oplossing. Niet enkel makkelijk te plaatsen, ook snellere voortgang voor de tegelzetter is gegarandeerd, middels het gebruik van onze ontkoppelingsmatten.

Het enige wat u moet doen, is uw digitaal plan van de woning aan ons bezorgen en wij doen het rekenwerk voor u. Wij bieden u een offerteservice, legplan, afregeling en werf-ondersteuning. Immers dit soort van projecten kosten ook u veel tijd. Die tijd willen wij u besparen met onze service. Win-Win voor alle partijen, met andere woorden.

Luchtdicht maken van uw woning?

Ook hier staan wij u, samen met onze leveranciers, bij met raad en daad.

Uw aanspreekpunt hiervoor:

Mario Kidric
Commercieel medewerker
[email protected]
Tel: 011/29 46 37

Raf Dubois
Adviseur energietechnieken
[email protected]
Tel: +32(0)473/24 06 08