21 mei 2024

Vanaf 9u Tot 12u

Opleiding: To warmtepomp or to not?

In de wereld van duurzame energie spelen warmtepompen een steeds prominentere rol. Met de groeiende noodzaak om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en de overgang naar hernieuwbare energiebronnen te versnellen, zijn warmtepompen een essentieel onderdeel geworden van de oplossing voor het verminderen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

Deze opleiding biedt een diepgaand inzicht in de belangrijkste soorten warmtepompen, zoals lucht-water, grond-water en water-water systemen, en benadrukt de verschillen tussen hen in termen van efficiëntie, installatie en toepassingen. We zullen ook de do's en don'ts behandelen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van warmtepompsystemen, met de nadruk op best practices om maximale prestaties en duurzaamheid te waarborgen.

Of je nu een professional bent in de HVAC-sector, een bouwkundig ingenieur, een energieconsultant of gewoon geïnteresseerd bent in duurzame technologieën, deze opleiding biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te opereren in de wereld van warmtepompen en bij te dragen aan een groenere toekomst.